Meteen naar de inhoud

Contact

Stuur ons een e-mail via het formulier

Heeft u vragen over onze producten? Wilt u weten waar onze producten te koop zijn? Of bent u geïnteresseerd om Meat & Treats en Fish & Treats in uw (web)winkel te verkopen? Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


  * Deze velden zijn verplicht.

  Veelgestelde vragen

  U kunt onze producten vinden in diverse dierenspeciaalzaken en online. Benieuwd waar Meat & Treats en Fish & Treats bij u in de buurt te koop zijn? Bezoek onze verkooppunten pagina.

  Wij kunnen op aanvraag altijd een proefverpakking naar u toesturen! Geef uw wensen aan van wat er in mag zitten en wat juist absoluut niet. Wij zullen dan een mooi proefpakket samenstellen tegen een gereduceerd tarief. Indien u hiervan gebruik wenst te maken kunt u contact opnemen via het contactformulier.

  Wij werken samen met de beste inkopers uit Europa waardoor u er dus op kunt vertrouwen dat al onze producten voldoen aan strenge EU kwaliteitscontroles. Onze snacks komen uit EEG goedgekeurde slachthuizen

  Alle snacks zijn graan- en glutenvrij. Dat wil echter niet zeggen dat alle snacks hypo-allergeen zijn. In principe zijn de snacks die niet afkomstig zijn van de rund en de kip hypo-allergeen. Rund en kip wordt namelijk veel gebruikt in diervoeding, waardoor honden een allergie kunnen ontwikkelen voor (één van) de eiwitten van deze diersoorten. Neem bij twijfel altijd contact op met uw dierenarts.

  Neem dan s.v.p. contact met ons op via het contactformulier.